طراح حرفه ای قالب وبلاگ و سایت

پوسته ,وبلاگ, قالب وبلاگ, قالب وردپرس,میهن بلاگ, رایگان, مجانی, سفارش, گرافیک,بلاگ اسکای, طراحی, قالب, جدید, پرشین بلاگ, بلاگفا, قالب بلاگفا, فارسی, موزیک, عاشقانه, بهترین, کد قالب, سایت , هنری ,دانلود, اسکین

طراح حرفه ای قالب وبلاگ و سایت

پوسته ,وبلاگ, قالب وبلاگ, قالب وردپرس,میهن بلاگ, رایگان, مجانی, سفارش, گرافیک,بلاگ اسکای, طراحی, قالب, جدید, پرشین بلاگ, بلاگفا, قالب بلاگفا, فارسی, موزیک, عاشقانه, بهترین, کد قالب, سایت , هنری ,دانلود, اسکین

استفاده از پانل Action در فتوشاپ


استفاده از پانل Action در فتوشاپ

 

فتوشاپ cs6, پانل اکشن

انجام کارهای تکراری همیشه و همه جا کسالت‌بار و ناخوشایند بوده و همه به‌دنبال روش‌هایی برای فرار از انجام این کارها هستیم. این موضوع در فتوشاپ هم صادق است و با وجود جذابیت محیط فتوشاپ و عملیات انجام گرفته در آن، وقتی این عملیات به کارهای تکراری هر روزه تبدیل شود، ناخوشایند و کسالت‌بار خواهد بود.

 امور تکراری در همه مخاطبان فتوشاپ ممکن است وجود داشته باشد و هر فرد به نحوی با این نوع کارها سر و کار داشته باشد. مثلا یک عکاس هر روز شاید بارها مجبور است تصویر گرفته شده توسط دوربین را که اندازه بزرگی دارد کنار هم چیده و سری چندتایی عکس پرسنلی تهیه کند یا یک طراح صفحات وب لازم است با طی یک پروسه تکراری تصاویر با حجم‌های بالا و کیفیت‌های مختلف را به تصاویری با حجم پایین و کیفیت مناسب صفحه وب تبدیل کند یا یک طراح گرافیست لازم است برای ایجاد جلوه دلخواهی که ترکیبی از چند عملیات مختلف در محیط فتوشاپ است چند بار روی تصاویر مختلف تکرار کند. در همه این حالات آرزوی این افراد وجود امکانی برای آموزش فتوشاپ در امور تکراری و انجام خودکار این عملیات است. در این شماره قصد داریم با نگاهی دقیق‌تر به پانل اکشن فتوشاپ با ابزارها و قسمت‌های مختلف آن بیشتر آشنا شده و از آنها در ذخیره‌سازی امور تکراری در محیط فتوشاپ استفاده کنیم.

از پانل اکشن که با فشار دکمه‌های ترکیبی alt+F9 یا از مسیر Window\Action قابل فراخوانی است، بهمنظور ذخیره‌سازی عملیات انجام گرفته در فتوشاپ و اجرای دوباره آنها استفاده می‌شود. در این پانل مجموعه اکشن‌های آماده فراوانی وجود دارد که با انتخاب هر یک از آنها و کلیک روی دکمه پخش در پایین پانل (البته بعد از باز‌کردن یک تصویر) می‌توانیم آن اکشن را روی تصویر مورد نظر اجرا کنیم. هر اکشن (H) با زیرمجموعه مراحل تشکیل‌دهنده خود (I) داخل یک مجموعه (G) قرار می‌گیرد که به آن مجموعه اکشن گفته می‌شود. در مجموعه پیش‌فرض این پانل 13 اکشن قرار گرفته که از آنها می‌توانیم برای اعمال جلوه‌های متنوعی به تصویر استفاده کنیم. علاوه بر مجموعه پیش‌فرض، با کلیک روی منتها‌الیه سمت راست و بالای پانل اکشن (M) می‌توانیم در بخش تنظیمات و مدیریت مجموعه اکشن‌ها به 9 مجموعه اکشن آماده دیگر ـ که در هر مجموعه تعداد فراوانی اکشن آماده قرار گرفته ـ دسترسی داشته باشیم.

این مجموعه‌ها عبارت است از:
1 ـ Commands: دسترسی و فراخوانی سریع فرامین
2 ـ Frames: ایجاد قاب‌های آماده برای تصویر
3 ـ Image Effects: اعمال جلوه‌های تصویری
4 ـ ‌Lab-black & white: سیاه و سفید نمودن تصویر
5 ـ Production: تبدیل و دسترسی به اندازه‌های آماده
6 ـ Star trails: چرخش ستارهای
7 ـ Text Effects: جلوه‌های متنی
8 ـ Textures: ایجاد بافت و پس زمینه
9 ـ Video Action: تنظیمات ویدئویی

فتوشاپ cs6, پانل اکشن

افزون بر مجموعه‌های ذکر شده، با انتخاب دکمه شروع ضبط(Begin Record) در قسمت پایین پانل اکشن (B) قبل از انجام عملیات دلخواه می‌توانیم عملیات انجام گرفته را ضبط کنیم و مواقع نیاز با کلیک روی دکمه Play Selection (C) آنها را اجرا کرده و کل عملیات ذخیره شده را روی تصویر جدید دوباره اعمال کنیم. در پایین پانل اکشن شش دکمه جلب نظر می‌کند که از آنها می‌توانیم برای حذف یک اکشن ذخیره شده (F)، ایجاد اکشن جدید (E)، ایجاد مجموعه جدید (D)، اجرای اکشن انتخاب شده (C)، شروع ذخیره اکشن (B) و توقف اکشن (A) استفاده کنیم. برای شروع ایجاد یک اکشن جدید باید ابتدا روی دکمه دوم پانل اکشن (E) کلیک کنیم تا پنجره New Action ظاهر شود.

در این پنجره در قسمت Name با وارد‌کردن نام اکشن مورد نظر در قسمت Set مجموعه‌ای را که در نظر داریم اکشن مورد نظر در آن مجموعه ذخیره شود، انتخاب می‌کنیم. سپس با تعریف دکمه میانبر اکشن که یکی از دکمه‌های تابعی صفحه کلید به تنهایی یا ترکیبی با Shift یاCtrl است، انتخاب می‌شود. برای متمایز‌کردن اکشن مورد نظر از بقیه اکشن‌ها می‌توانیم رنگ دلخواهی نیز برای آن تعریف کنیم تا در پانل اکشن با این رنگ متمایز شود. در انتها با کلیک روی دکمه Record عملیات ضبط را شروع می‌کنیم. هنگام ضبط برای توقف ضبط و شروع مجدد ضبط می‌توانیم از دکمه‌های مربوط در پانل اکشن استفاده کنیم. پس از آغاز به ضبط، همه عملیات انجام گرفته در محیط فتوشاپ به صورت اتوماتیک ذخیره می‌شود و در مواقع لزوم قابل فراخوانی خواهد بود. پس از ضبط اکشن مورد نظر می‌توانیم نسبت به ویرایش آن در پانل اکشن اقدام کنیم و در صورت نیاز مرحله یا مراحلی از آن را با درگ روی آیکون سطل زباله حذف کرده یا تقدم و تاخیر آنها در اجرا را با درگ به محل دلخواه از پروسه اکشن عوض کنیم. در پانل اکشن در سمت چپ نام هر مرحله اکشن (L) یک قسمت برای فعال یا غیر فعال‌کردن کادر محاوره‌ای تنظیمات مربوط به فرمان اجرا شده آن مرحله و یک قسمت (K) برای فعال یا غیر فعال‌کردن هر مرحله وجود دارد که در صورت
غیر فعال‌کردن یک مرحله از یک اکشن، این بخش کنار نام آن اکشن و آن مجموعه به رنگ قرمز دیده می‌شود.

فتوشاپ cs6, پانل اکشن

همان‌گونه که قبلا نیز گفته شد با کلیک روی منتها‌الیه سمت راست و بالای پانل اکشن (M) به بخش مدیریت پانل اکشن دسترسی خواهیم یافت. بخش‌های مختلف این بخش عبارت است از:
1‌ـ تبدیل پانل اکشن به حالت دکمه‌ای
2 ـ ایجاد اکشن جدید
3 ـ ایجاد مجموعه جدید
4 ـ ایجاد یک کپی از اکشن انتخاب شده
5 ـ حذف یک اکشن
6 ـ اجرای یک اکشن
7ـ شروع ضبط اکشن
8 ـ ضبط دوباره اکشن
9 ـ اعمال کادر منویی
10 ـ اعمال توقف در اکشن
11 ـ اعمال مسیر در اکشن
12 ـ تنظیمات اکشن
13 ـ تنظیمات اجرای اکشن
14 ـ فعال‌کردن امکان ذخیره انتخاب ابزارها
15 ـ پاک‌کردن تمامی اکشن‌ها
16 ـ بازگردان اکشن‌ها به حالت اولیه
17 ـ فراخوانی اکشن
18 ـ جایگزینی اکشن
19 ـ ذخیره‌سازی اکشن
20 ـ فراخوانی مجموعه‌های جدید
21ـ‌ بستن پانل اکشن

فتوشاپ cs6, پانل اکشن

تا قبل از ارائه فتوشاپ CS6 به کمک پانل اکشن فقط امکان ذخیره‌سازی فرامین، تنظیمات و فیلترها وجود داشت ولی با ارائه آخرین نسخه فتوشاپ امکان ذخیره‌سازی ابزارهای انتخاب شده و عملیات انجام گرفته با آنها نیز فراهم آمده و به این منظور باید در قسمت مدیریت اکشن گزینه Allow Tool Recording انتخاب شود تا انتخاب و استفاده از ابزارها نیز ذخیره شود.
منبع:jamejamonline.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد